Online vastgoed

Ik gooi het een keer over een andere boeg. Wat wordt er precies bedoelt met online vastgoed? Ik denk dat je wel bekend met de term ‘vastgoed’. Mocht je willen weten wat hier preceis mee bedoelt wordt zal ik het kort toelichten:”Hiermee word onroerend goed mee bedoelt, meestal omvat dit de gebouwen op dit stuk grond. 

Wat wordt dan bedoelt met online vastgoed? Hoe zou je dit dan moeten zien. Je hebt immers geen grond wat je bezit, laat staan dat je er gebouwen op kan gaan zetten….

Wat ik bedoel met online vastgoed is het hebben van eigen websites. De websites waar jij eigenaar over bent is eigenlijk het stuk grond waar jij de eigenaar over bent en alles wat je op de websites zet, zijn jouw gebouwen…

Online vastgoed; wat is dit precies..kan ik hier geld mee verdienen?

Je vraagt je misschien af waarom ik dit onderwerp aanhaal en wat ik hiermee wil gaan bereiken.

Mijn intentie is om mensen te gaan helpen. Helpen met meer geld verdienen. Daarom probeer ik mensen enthousiast te maken met het ontwerpen, bijhouden van eigen websites, zodat je hiermee geld kan gaan verdienen. 

Is dit echt mogelijk? Ja! Dit is echt mogelijk. Ik houd me bezig met het maken van eigen websites en verdien op deze manier geld. Voornamelijk door middel van de ‘gebouwen’ wat ik op mijn ‘vastgoed’ heb staan. Dus kort gezegd de content wat ik op mijn websites neerzet.

Wat zet je dan op je websites en hoe verdien je dan geld?

Ik ben bezig met Affiliate Marketing. Affiliate Marketing richt zich op het promoten van andermans producten. Als mensen besluiten om op mijn gepromote product te klikken en overgaan tot een aankoop verdien ik daar commissie over..

Is dit zooo simpel?? Jaa dit is echt super simpel! Ieder die het kan leren. Ik ben verbaasd dat zo weinig mensen dit nog doen. Terwijl deze manier zoo ongelofelijk makkelijk is!!!

Affiliate Marketing is geweldig! Leer mij hoe dit moet!

Ik zal even een afbeelding toevoegen zodat het wat duidelijker wordt. Een afbeelding zorgt ervoor dat het voor iedereen duidelijker is. 

Online vastgoed

Ik zal even een voorbeeld geven aan de hand van bovenstaande afbeelding:

1)De adverteerder (Apple) wil bijvoorbeeld de nieuwe Iphone 2000 gaan verkopen en wil graag dat die zoveel mensen bereikt met als doel dat zoveel mogelijk mensen de Iphone 2000 gaan kopen.

2)De publisher (ik zelf) denk van hey, dit is een interessant product om te gaan promoten. Dus op mijn eigen website plaats ik zoveel mogelijk nuttige advertentiemateriaal over de Iphone 2000. 

3) Een potentiele klant zit nog te twijfelen over volgende smartphone wat hij/zij wilt gaan kopen en zit een beetje op Google te speuren. Hij komt mijn website tegen en ziet dus de Iphone 2000. Hij denkt wauw wat een gaaf apparaat! Dit wil ik hebben!!!

3) De klant klikt op de advertentie van de Iphone 2000 en doet een bestelling bij de Adverteerder (Apple) en hij heeft zijn Iphone 2000 besteld.

4) De adverteerder (Apple) is blij dat ik zijn product succesvol heb gepromoot en wil de publisher (ik zelf) hiervoor gaan belonen. Ik krijg hier dus geld voor.

“Affiliate Marketing is geweldig verdien model”

Dit werkt echt super makkelijk!! Daarom heb ik online vastgoed in de vorm van websites. Fysieke winkels hebben moeite met het concurreren met online winkels. Waarom zou je dan geen online platform hebben die dit aanbiedt?

De vraag is, hoe start je dit op? Want ja natuurlijk heb je een startpunt nodig. Leuk dat online vastgoed, maar ik ben heel erg slecht met computers, laat staan dat ik websites kan maken?!

De manier die ik gebruikt heb is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ja, ik promoot zijn methode om twee redenen. Ten eerste verdien ik geld hiermee. Ten tweede is de methode van Jacko Meijaard wat dus echt werkt!

Online vastgoed

Omdat deze methode zo ongelofelijk duidelijk wil ik zoveel mensen bereiken. Iedereen wil wel extra geld verdienen. Met deze methode is dit gewoon echt te bereiken. 

Je hoeft dus niet een expert met computers of met websites te zijn. Jacko leert je hoe je een passief inkomen kan creeeren door middel van affiliate marketing. 

Wie is deze Jacko Meijaard wil je misschien weten. Jacko is internet ondernemer die een ultieme methode heeft ontwikkelt waarmee je geld kunt verdienen met internet marketing. 

Hij doet dit al jaren en heeft besloten om zijn gouden methode met jou en mij te delen! 

“De Affiliate Marketing Revolutie Is De Ultieme Methode Om Geld Te Verdienen! Ik Wil Ook Snel Geld Verdienen!”

Natuurlijk was ik aan het begin ook voorzichtig. Ik kende deze man helemaal niet en wie weet was zijn methode helemaal niet zo goed. Misschien zat hij alleen maar voor zichzelf en had helemaal niet de intentie om andere mensen te helpen. 

Dit kon natuurlijk zo, je hebt tegenwoordig genoeg mensen die je proberen op te lichten. 

Daarom ben ik op zoek gegaan naar recensies, ik heb er genoeg gevonden op internet. Op deze website heb ik een apart kopje met recensies toegevoegd, maar je kan ook hier even klikken

Omdat ik zoveel goede recensies tegengekomen ben en extra geld wil verdienen op het internet, heb ik besloten om deze Affiliate Marketing Revolutie te gaan testen. 

Inmiddels ben ik een paar maanden bezig en wat zijn mijn bevindingen…

“Deze methode is echt Ultiem! Nog nooit heb ik een methode ervaren wat zo makkelijk en duidelijk is. Door middel van stap voor stap videos heb ik geleerd hoe ik mijn online vastgoed kan perfectioneren en hoe ik hiermee geld kan gaan verdienen”

Kan ik deze methode aanbevelen! Absoluut!! Tenminste…als je echt serieus geld wilt gaan verdienen…als je dit niet wilt dan zou ik deze methode gewoon laten gaan.

De keuze is aan jou 

Online vastgoed

 

Geplaatst in Online vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*